Ce vom găsi în special, de asemenea, în cadrul executivului comunitar. HelpAround, de asemenea, oferă utilizatorilor săi comunitate globală de sprijin, consiliere, și chiar pentru a trimite provizii pentru fiecare alte prin e-mail. Aflalo anterior a servit ca vice-președinte de R&D, la eXelate, un comportament direcționarea anunțurilor companiei. La câteva zile după, asigura asistență medicală de compania de comunicare Imprivata depus pentru un IPO în mod confidențial. 18%, și facilitarea de la distanță de monitorizare a pacientului la 20 la sută. Un proiect, un joc conceput pentru a crește implicarea în sub-40 de oameni, nu a reușit din cauza logisticii interne a face un joc mai complicat decât a anticipat și a ratat termenul limită pilot. Verizon vede planuri de sanatate ca cel mai mare grup de clienți pentru platforma și auto-asigurate de angajatori sunt de o treime. Compania a făcut unele modificări generale sale originale smartwatch Galaxy Gear, cum ar fi de comutare sisteme de operare, Google Android pentru Tizen și extinderea de viață a bateriei telefonului. Femeile pot folosi banii pentru a plăti pentru servicii de la un organism acreditat infertilitate clinică după ce femeia face dovada costurile medicale. Avem reformare baza noastră de date care ne permite să mai discret stoca și analiza noastră de date la nivel central, Glooko CEO Rick Altinger spus MobiHealthNews.

Pacienții își doresc ca medicii să ajungă. Suntem foarte interesați în a împinge limitele de stiinta de mass-media sociale și pentru a vedea acest lucru ca pe o oportunitate de a înțelege mai bine pacientul voce, în acest caz, modul în care oamenii împărtășesc informații despre problemele de somn și activitatea lor de zi cu zi, cu impact asupra calității vieții, Dr. Nu e vorba doar asigurându-vă că datele sunt raportate corect, dar, de asemenea, că ajută la furnizor cu orice tratament decizii care le-ar putea avea. [Partajare pacient generat de date cu furnizorii de servicii], de asemenea, începe o conversație cu pacientul, asa ca am pornit-o în jos acest drum, dar nu suntem foarte departe. Ea a spus să fie selectiv în relațiile cu furnizorii, și să fie conștienți de propriul sistem de sănătate dimensiune, punctele forte și limitări. Parțial acest lucru se datorează cerințelor în Utilizarea Semnificativa Etapa a II-a că pacienții au acces la propriile date. Ei nu au nici o modalitate de a analiza o de-a lungul timpului sau partajați-l cu o terță parte, și nu pot merge înapoi și să spună ceea ce a fost pacientul face trei luni în urmă, și care au fost tendințele.

dermatita de contact tratament varice cluj

Una dintre cele mai mari lacune în sistemul de sănătate este ultima milă de îngrijire, Shell a spus MobiHealthNews într-un interviu. Potrivit CDC, mai mult de 25 la suta de oameni din Statele Unite ale americii raport ocazional, nu suficient de somn și aproape 10% au insomnie cronica. Suntem foarte interesați în a împinge limitele de stiinta de mass-media sociale și pentru a vedea acest lucru ca pe o oportunitate de a înțelege mai bine pacientul voce, în acest caz, modul în care oamenii împărtășesc informații despre problemele de somn și activitatea lor de zi cu zi, cu impact asupra calității vieții, Dr. Relația cu DocASAP ne permite să oferim nostru de 13 milioane de vizitatori lunar mai mare valoare și confort cu programarea on-line. Mai multe alte produse, cum ar fi ZIO patch-uri sau Vital se Conecteze Sănătate Patch-uri, coji de fructe și stick senzori care monitorizează o serie de semne vitale, dar nu lichid sau volumul de accident vascular cerebral. Unele tehnologii care UCB va ajuta pentru a valida includ pe cele Samsung a lansat la Mobile World Congress în această săptămână. Digitale de sănătate a fost în mișcare de-a lungul încet și obținerea un impuls, Blum a spus. PinnacleHealth logodna sistemul este construit pe Siemen MobileMD ILIE și pe un site web dezvoltat de Wellness Straturi. Este momentul perfect pentru a schimba. Având în Practică de Fuziune a pretins 100. La doar o lună după Kalorama lansat raportul său, GBI Cercetare a lansat propriul raport, care a constatat că până în 2019, la distanță de monitorizare a pacientului piața din SUA va ajunge la $296.

Conținutul este datorită Conversației parteneriat cu Nucleu Medicale, mass-Media, care este furnizarea 3D, precum și acțiune live video educativ pentru companie. Sănătate de zi cu zi a crescut de aproape 90 de milioane de dolari până în prezent, potrivit pilitura SEC. Semnele vitale vor include DocASAP de rezervare de numire caracteristică pe profile de medici care sunt DocASAP utilizatori. În scopul de a participa la sondaj, respondenții au fost fie responsabil pentru dezvoltarea politicii organizației pe tehnologia mobilă, un membru al unui comitet care este responsabil pentru dezvoltarea politicii organizației pe tehnologia mobilă, sau responsabil pentru asigurarea că organizația tehnologiei mobile a fost implementat și operațional. Ambele aplicații sunt proiectate pentru a ajuta utilizatorii de a gestiona diabet zaharat de logare alimente, completarea provocări și crearea de memento-uri. Unul dintre mySugr investitori, XL Sănătate este o filială a DES filtru de CompuGroup Medical, pe care compania se așteaptă va ajuta să devină mai bine integrate în sistemele de sănătate. Un startup numit Perminova este în curs de dezvoltare un colier pentru utilizarea clinică, care poate urmări o serie de semne vitale, inclusiv toracice nivele de lichid, un semn timpuriu de insuficiență cardiacă congestivă că nu-i monitorizate în prezent de cele mai multe senzorii conectați. Cum funcționează în domeniul sănătății? În timp ce platforma software este destinat pentru a fi alb-etichetate de catre furnizorii, planuri de sanatate, sau angajatorul clienții, are elemente de gamification built-in, inclusiv propria monedă virtuală pentru recompense că Verizon apeluri de Sănătoși pe plan intern. Fitbit a anunțat o retragere voluntară de la Fitbit Force după un număr de utilizatori s-au plâns de oarecum misterioase crize de iritare a pielii, de obicei, apar un număr de săptămâni după ce au început a purta tracker. [Bluetooth conectat periuta de dinti] oferă cel mai înalt grad de interacțiune cu utilizatorul pentru a urmări obiceiurile de ingrijire orala pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră orale, și noi credem că va avea un impact semnificativ asupra viitorului personală îngrijire orală, furnizarea de date bazate pe soluții pentru sănătatea orală, și de a face relația dintre dentare medical și de pacienți o mai mult de colaborare, Wayne Randall, vice-presedinte al Global Îngrijire Orală la Procter and Gamble, a declarat într-o declarație. Cincisprezece la 20 de ani, tehnologia medicală lume a fost cuprins de analiză pe bază de business intelligence și procesul sisteme de inteligenta.

aspirina pentru acneed capsules

Când medicii au fost rugați să identifice zonele în care s-ar adăuga la sau de a extinde utilizarea de dispozitive mobile de la organizațiile lor, o majoritate, 63 la sută, a vrut comprimate destinate pentru asistența medicală. Tensiunea între clinicieni și inovare departamentul nu este mai puțin frecvente, potrivit Wendling. Samsung a anunțat două smartwatches peste week-end, Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo, care sunt stabilite pentru a lansa în luna aprilie. Și atunci când vom ajunge la acel punct, veți avea un foarte diferite de clienți, în ședința de la tine vorbind despre costurile lor, și de ce costă atât de mult. Cei inclus un nou extins API oferă pentru dezvoltatorii care ar permite integrarea cu datele de la dispozitivele de sănătate. "Noi credem că nu este atât de mult mai mult pentru a învăța despre sănătatea noastră și corpurile noastre, Strălucire CEO-ul Mike Huang a declarat într-o declarație. Atât femeile, cât și bărbații își petrec mare parte din viață încercând să evite sarcina, dar atunci când sunt gata să înceapă o familie, informațiile și resursele sunt limitate. Acesta este motivul pentru Strălucire este încântată să fie în parteneriat cu companiile pentru a extinde fertilitate beneficii pentru femei și cupluri în căutarea de a concepe. În 2011, Jawbone experimentat o mai devreme poticni în spațiu, atunci când în mod voluntar amintit prima generație de brățară în 2011, în urma rapoartelor de numeroase probleme electronice.

De asemenea, compania a anunțat recent că Anna-Lisa Silvestre-au alăturat ca Chief Marketing Officer după ce a slujit ca de la Kaiser Permanente, vice-presedinte de servicii on-line. Cu toate acestea, nu a fost foarte puțin de făcut pentru a facilita, de fapt, discuția dintre medic și pacient și să ia aceste seturi de date pentru a facilita o valoare reală, a spus el. Suntem luați abordare WhatsApp, Knobel a spus. Dar algoritmi de învățare echipa este folosit pentru a analiza conținutul de social media ar trebui să învețe în cele din urmă să se facă o distincție. Aceste și alte puncte de date a ajutat convinge centrul medical de a trece de la text greu de design site-ul și la un telefon mobil, prima strategie, Megan Stanley, senior director de strategie digitală la OSU Medical Center a explicat participanților în timpul unei prezentări la HIMSS 2014 în Orlando în această săptămână. Care de fapt a redus stresul ei, care a ajutat-o cu ei de vindecare. Acesta trimite un semnal Bluetooth să fie o tabletă Android sau un Qualcomm Viața 2net Hub, care trimite date la cloud prin intermediul celulară sau WiFi. Cardiace tehnician de revizuire este oferit pentru AliveCor utilizatori datorită unui parteneriat compania are cu eCardio, dar un cardiolog de revizuire este de asemenea disponibil pentru a AliveCor utilizatori datorită partenerul său CompuMed.

radiofrecventa dupa microdermabraziune

, oferă clinicienilor un software-as-a-service clinice platformă de cercetare pentru studiul de pornire, care este procesul de colectare, revizuirea și aprobarea sute sau mii de documente clinice necesare într-un studiu clinic. În timp ce pot exista existente aplicații software pe care companiile folosesc, Jadhav crede că există o oportunitate de piață în automatizarea studiu de pornire o parte a procesului. Una dintre cele mai mari lacune în sistemul de sănătate este ultima milă de îngrijire, Shell a spus MobiHealthNews într-un interviu. Pe site-ul său, compania scrie: reacții Alergice sunt imprevizibile, înfricoșător și periculos, și cei mai mulți oameni din jurul nostru nu știu ce să facă în caz de urgență. Diabetul este o boala foarte complex și copii, uneori, nu sunt în măsură să se ocupe de boala lor pe cont propriu, Westermann spus. Am făcut un studiu în această vară trecut pe femeile de sănătate în cazul în care încercam să-mi dau seama dacă am putea face o aplicație mobilă în spațiu, în jurul valorii de o mulțime de probleme în sănătatea femeilor și a avea grijă de membrii familiei, a spus ea într-o prezentare la HIMSS în Orlando, Florida. "Cu Hearst Sănătate Ventures, suntem în căutarea pentru investițiile inovatoare care să aprofundeze cunoștințele noastre într-bazată pe informații soluții care au potențialul de a îmbunătăți asistența medicală de calitate și eficiență," Hearst Corporation CEO Steven Swartz a spus într-o declarație. Kling a spus că intimitatea caracteristici de această rețea socială este ceea ce va diferenția, împreună cu a fi mobile-centrice. O sală de operație tracker funcționează în mod similar cu on-line de urmărire a pachetului, dar și pentru familiile pacienților chirurgicali. Pentru părinții cu copii în Unitatea de terapie Intensiva Neonatala (NICU), on-line tracker merge mai departe. Este o interfață pentru EMR date care prioritizeaza si organizeaza un pacient de informații medicale în trei moduri: prin organe, cronologic ca o cronologie, sau ca o listă de verificare personalizat care afișează numai următorii pași relevante pentru acest caz.

goBalto a crescut de aproape 18 milioane de dolari la data de. Conversații se așteaptă să se concentreze pe termen mediu pentru a mari dimensiuni practici pentru a le ajuta să dau seama atunci când pentru a aduce pacienții în intervențiile timpurii în timp ce furnizarea continuă digital check-up în timp. Care va avea un mare impact asupra costurilor. Knobel pornire Israel pe baza HelpAround este gata pentru a fi unul dintre primii pentru a aduce economia de partajare a asistenței medicale. Aceasta reprezintă o nouă clasă de date observaționale în cercetare în domeniul sănătății, fiind capabil să caracterizeze povară peste acest masiv dimensiunea eșantionului într-un mod care a fost niciodată descris mai înainte. La câteva zile după, asigura asistență medicală de compania de comunicare Imprivata depus pentru un IPO în mod confidențial. Acel ceva care pe foaia noastră de parcurs pentru următoarele două luni. Într-un alt exemplu, au folosit portal pacient pentru a follow-up cu pacienții și asigurați-vă că medicamentele informații despre fișier pentru ei a fost corectă. Deși promițătoare, acesta nu a reușit din cauza Wendling putut scoate un medic să-l sponsorizeze. Pentru ei, n-au putut da seama cum să introducă această schimbare, a spus ea. Unele tehnologii care UCB va ajuta pentru a valida includ pe cele Samsung a lansat la Mobile World Congress în această săptămână. Există un spațiu în portal pentru pacienti pentru a introduce datele și urmăriți-l împotriva obiectivelor. În acest an, compania intenționează să lanseze unele caracteristici noi, cum ar fi medicamente și supliment de urmărire și control al nașterii de urmărire. Probabil din cauza că este încă neclar, Fitbit nu se oferă să înlocuiască utilizatori Vigoare mansete cu un nou dispozitiv.

marire buze bucuresti codul

Acum instrumentul nu numai relativă faciale comparații, Moalem, a spus într-o declarație. Până în prezent, goBalto clienții cheie sunt Inc Cercetare și Pictograma pentru CRO și Novartis și Comitat pentru pharma. Brownstein și echipa sa vor lua datele disponibile publicului de la Twitter și Facebook, inclusiv conținutul mesajului, frecvența, utilizator google analytics, și informații demografice pentru a determina ce utilizatorii de social media sunt susceptibile de care suferă de privarea de somn. În timp ce semnele Vitale are în prezent o aplicație pentru iOS, DocASAP are planuri de a lansa o aplicatie iOS și Android. Aceste și alte puncte de date a ajutat convinge centrul medical de a trece de la text greu de design site-ul și la un telefon mobil, prima strategie, Megan Stanley, senior director de strategie digitală la OSU Medical Center a explicat participanților în timpul unei prezentări la HIMSS 2014 în Orlando în această săptămână. Cum funcționează în domeniul sănătății? Recentele completări punct la Verizon scopul de a avea un dispozitiv agnostic platforma.

dermatita seboreica la bebelusi

marire pometi rosii

radiofrecventa dupa microdermabraziune

Compania intenționează să utilizeze fonduri noi pentru a crește clienților săi servicii de echipa pentru goBalto miliarde de dolari, plus clienții sunt în căutarea pentru a implementa goBalto tehnologie în cadrul lor global de întreprindere, și, de asemenea, extinde echipa de vanzari. În timp ce semnele Vitale are în prezent o aplicație pentru iOS, DocASAP are planuri de a lansa o aplicatie iOS și Android. Perminova este în prezent finanțat de către un singur investitor înger potrivit Pede. Verizon a primit recent doua FDA clearance-ul pentru convergente de management în sănătate platforma software, care MobiHealthNews a scris primul despre August anul trecut. În timp ce utilizarea preconizată cazuri și în general aspectele tehnice ale sistemului de schimbat, Verizon a adăugat suport pentru Telcare celular activat-sistem de monitorizare a glicemiei și Geneza Tehnologii medicale sistem de monitorizare a glicemiei. Parțial acest lucru se datorează cerințelor în Utilizarea Semnificativa Etapa a II-a că pacienții au acces la propriile date. martSeries va oferi utilizatorilor șase diferite moduri de periaj zilnic de curățenie, curata profund, albire, guma de îngrijire, sensibil, limba de curățare, astfel încât utilizatorii pot personaliza lor de periaj experiență cu un dentist.
Personnes insérés
Brevetul adaugă că această caracteristică este, de asemenea, găsite în mai mult de treizeci de alte condiții, dar există și alte caracteristici fizice care ar ajuta la restrânge ce stare este, cum ar fi forma de mâini pacient. Pe site-ul său, compania scrie: reacții Alergice sunt imprevizibile, înfricoșător și periculos, și cei mai mulți oameni din jurul nostru nu știu ce să facă în caz de urgență. DocASAP absolvit Plan de Sănătate, un mentor-concentrat de sănătate incubator, care oferă spațiu de co-working în New York City și este, de asemenea, un membru al TechStars' Global Accelerator de Rețea. Aproximativ șapte zile înainte că poate detecta lichid construi-up trend ascendent. Pe parcursul anului trecut, Samsung pare să fi consolidat activitățile de sănătate și de fitness oferte. Și atunci când vom ajunge la acel punct, veți avea un foarte diferite de clienți, în ședința de la tine vorbind despre costurile lor, și de ce costă atât de mult. Până acum, online, un serviciu de bilete Eventbrite și instrument de organizare filtru Evernote au semnat pentru a oferi Strălucire a angajaților lor prin Strălucire pentru Întreprindere. GfK a adăugat că, în ciuda acestei creșteri, dispozitivul conectat piață în Europa este încă o minoritate de piață.
Dossiers en cours
Pentru ei, n-au putut da seama cum să introducă această schimbare, a spus ea. Prima companie de investiții din concepția sa a fost în CareInSync, care a ridicat ultima rundă în luna August de la Samsung Venture Investment Corporation. În special, Verizon platforma nu doar transmite date, acesta oferă, de asemenea, educaționale și motivaționale funcții. În timp ce platforma software este destinat pentru a fi alb-etichetate de catre furnizorii, planuri de sanatate, sau angajatorul clienții, are elemente de gamification built-in, inclusiv propria monedă virtuală pentru recompense că Verizon apeluri de Sănătoși pe plan intern. PinnacleHealth logodna sistemul este construit pe Siemen MobileMD ILIE și pe un site web dezvoltat de Wellness Straturi. Roth a declarat, după prezentarea pe care ei nu sunt în prezent mutarea pacientului-date generate în DES, așa că medicii trebuie pentru a vă conecta la portal pentru a accesa informații. Convingerea noastră este că va duce mai departe. Care include o AliveCor Monitor Cardiac, app companion, și importurile în Practică Fusion DES. În acest an, compania intenționează să lanseze unele caracteristici noi, cum ar fi medicamente și supliment de urmărire și control al nașterii de urmărire.
Demandeurs
HelpAround are în prezent un parteneriat cu Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF) în Israel, dar caută în mod activ sistemele de sănătate din SUA pentru sponsor local HelpAround forumuri, care ar fi alb-etichetate și de marcă ca sistemul de sănătate. HelpAround este numai-mobil, pentru că pentru noi, contextul conteaza. Dacă eu călătoresc și în Orlando, vreau să fie în măsură să aibă locale plasă de siguranță în jurul meu. Dar cred că această cutie neagră, care este pacientul discuție, ceea ce este, și ce ne poate spune. Aceste și alte puncte de date a ajutat convinge centrul medical de a trece de la text greu de design site-ul și la un telefon mobil, prima strategie, Megan Stanley, senior director de strategie digitală la OSU Medical Center a explicat participanților în timpul unei prezentări la HIMSS 2014 în Orlando în această săptămână. Acesta trimite un semnal Bluetooth să fie o tabletă Android sau un Qualcomm Viața 2net Hub, care trimite date la cloud prin intermediul celulară sau WiFi. Un proiect, un joc conceput pentru a crește implicarea în sub-40 de oameni, nu a reușit din cauza logisticii interne a face un joc mai complicat decât a anticipat și a ratat termenul limită pilot. Prima companie de investiții din concepția sa a fost în CareInSync, care a ridicat ultima rundă în luna August de la Samsung Venture Investment Corporation. În timp ce Blum nu a putut dezvălui anumite proiecte care vor intra în UCB-Samsung Digital Health Innovation Lab, vor fi probabil de-a lungul aceleași linii ca și cele care au fost dezvoltate în CDHI în trecut. Părinții și alți membri ai familiei pot să vă conectați pentru a vedea un feed live webcam copilului și să poată comenta și oferi sprijin reciproc în back-end. Park a spus în aceeași scrisoare că Fitbit următoarea generație dispozitiv este în curând, ceea ce înseamnă că societatea va fi pur și simplu se deplasează pe cu conducta de produs, mai degrabă decât încercarea de a repara Vigoare. Fiecare membru al personalului dintr-o privire, puteți vedea exact unde fiecare pacient este, de urmărire-le din sala de așteptare în diferite segmente de-a lungul departamentul de urgență, Berning spus. Anul trecut, dispozitiv conectat vânzările realizate până la 5,5 la sută din totalul pieței de monitoare tensiunii arteriale vândut peste aceste patru țări Europene, dar acest total este de până la 3,7% în 2012. Conectat cântare a crescut de la 3,3% la 1,8% în 2012.
Formations disponibles
goBalto a două tipuri diferite de clienți organizație de cercetare prin contract (CRO) și pharma organizație. Această caracteristică oferă utilizatorilor posibilitatea de a mea goBalto baze de date, astfel încât acestea pot selecta site-urile potrivite pentru procesul lor. Când am posta o cerere pentru ajutorul pe care îl pot limita la diabet ajutoare lângă mine au să se amețească cu un [notificare împinge]. Apoi, în 2013, Vitale în parteneriat cu HealthPost la oferta de programare on-line la toate profilurile pentru medicii folosesc HealthPost de programare oferă. " DocASAP va oferi, de asemenea, Vitale Pentru PatientLink, un serviciu care are scopul de a oferi mai mulți pacienți la furnizori prin marcă medic directoare și o prezență mai puternică pe semnele Vitale site-uri, pentru furnizorii care folosesc DocASAP platforma de programare. Potrivit site-ul companiei, semnele Vitale PatientLink a conectat 50. Un alt, DES-filtru de Practică de Fuziune, a lansat un pacient care se confruntă rezervare de numire și medic review-ul, numit Pacient Fuziune, anul trecut. OSU Centrul Medical CIO Phyllis Teater, de asemenea, a arătat că centrul medical a făcut câțiva piloți axat pe pacient a raportat date, atunci când a fost întrebat de către un HIMSS participant. Care este unul dintre următoarele frontiere, și include gândesc cum vom oferi câteva date pentru clinicieni noastre într-un mod care este clar. Mai multe alte produse, cum ar fi ZIO patch-uri sau Vital se Conecteze Sănătate Patch-uri, coji de fructe și stick senzori care monitorizează o serie de semne vitale, dar nu lichid sau volumul de accident vascular cerebral. Trebuie să oferi ceva ce ei doresc cu adevărat, altfel nu vor veni. În prezent, doar 15 state au legi care necesită o acoperire de asigurare pentru tratamente de infertilitate, inclusiv California, Maryland, Massachusetts, Hawaii, New Jersey și New York, potrivit National Infertilitate Asociere, Resolve. " Deși compania este încă subțire pe detalii, Quanttus este în curs de dezvoltare portabile monitoare care compania spune ca poate capta și de a analiza mai mult de jumătate de milion de semn vital de puncte de date pe zi. De wearables va combina cu un motor de analiză, care va traduce datele din dispozitive în perspective pentru zi cu zi de sănătate și de viață. Compania intenționează să utilizeze investiții pentru a continua dezvoltarea tehnologiei. Primul este numit CONȘTIENT, care vine de la Ambient de Avertizare și Reacție de Evaluare.

masca de fata pt riduri

[Conversației] este de a trimite mai mult decât doar un e-mail întrebat cum pacientul este de a face. Un alt, DES-filtru de Practică de Fuziune, a lansat un pacient care se confruntă rezervare de numire și medic review-ul, numit Pacient Fuziune, anul trecut. În urmă cu o lună, Tonic de Sănătate în parteneriat cu Welltok ca parte a unui program, numit CafeWell Conecta, a lega cu tehnologie de gestionare a bolilor și programe de wellness. Nu aduc valoare pentru pacient de a face ceva mai rapid, mai ușor și mai precis decât cum am făcut-o înainte? Scopul sistemului este de a asigura că pacienții au două-mod de interacțiune cu pacientul portal, și că pacienții au posibilitatea de a lua măsuri ca răspuns la informațiile pe care le obține prin intermediul portalului. Dacă pacienții nu un program de follow-up sau recomandate de vizită și factor de risc este mare, sistemul s-ar putea ajunge prin e-mail pentru a le încuraja să se înscrie. Khosla Ventures anterior a făcut investiții semnificative în sănătatea digitală spațiu, inclusiv Maxilarul, AliveCor, CellScope, Ghimbir.

masca pentru ten usc at
Please wait...

ulei de cocos pentru riduri nasolabial folds natural treatment

marire buze bucuresti codul

radiofrecventa dupa microdermabraziune