, oferă clinicienilor un software-as-a-service clinice platformă de cercetare pentru studiul de pornire, care este procesul de colectare, revizuirea și aprobarea sute sau mii de documente clinice necesare într-un studiu clinic. La HelpAround Plasă de Siguranță pentru Alergii Alimentare găsește pentru cei care nu-l, și le permite să fie acolo pentru tine. La câteva zile după, asigura asistență medicală de compania de comunicare Imprivata depus pentru un IPO în mod confidențial. Semnele vitale vor include DocASAP de rezervare de numire caracteristică pe profile de medici care sunt DocASAP utilizatori. Cel mai puțin utilizate de caracteristici de dispozitive mobile includ managementul de îngrijire cronică boli la 22. [OSUMyChart Noptiera] este axat pe ceea ce aveți nevoie atunci când vă aflați în spital. În urmă cu câțiva ani, FDA a eliminat un produs similar, Corventis Piix senzor pentru monitorizare cardiaca, inclusiv lichid de monitorizare. Este clar cum anume funcționează senzorul de ritm cardiac, dar un senzor optic ca Baza folosește pare cel mai probabil. Utilizatorul poate descărca, de asemenea, un Samsung app pentru somn si de stres de urmărire. Noul laborator va fi numit UCB-Samsung Digital Health Innovation Lab. Utilizarea semnificativa Etapa I are un portal pacient; Utilizarea Semnificativa Etapa a II-a implică utilizarea, a declarat Joel cel de pa arcă, Director al Strategic de Servicii de Tehnologie de la PinnacleHealth. În multe cazuri, chiar și atunci când pacientul portaluri de fapt să se întâmple, trebuie prime date clinice, cum ar fi laboratoare, ai putea avea de mesagerie securizată în măsura în care este folosit, poate ai programarea, și apoi un set de diverse alte lucruri. Utilizatorul poate descărca, de asemenea, un Samsung app pentru somn si de stres de urmărire. 50 dolari pe lună pe AliveCor site-ul. Având în Practică de Fuziune a pretins 100. Evernote beneficiile sunt concepute pentru a oferi angajaților pace a mintii, Evernote VICEPREȘEDINTE de Resurse Umane Alice Harmon a spus într-o declarație. Am văzut aproape exact paralele pe piață în termen de [clinice sisteme], în care cele mai multe spitale mari, sistemele EMR.

Până în prezent, goBalto clienții cheie sunt Inc Cercetare și Pictograma pentru CRO și Novartis și Comitat pentru pharma. Semnele vitale vor include DocASAP de rezervare de numire caracteristică pe profile de medici care sunt DocASAP utilizatori. Nu trata pacienții. Când Glooko, filtru de cablu și app care se conectează glucometre pentru smartphone-uri, a crescut de 7 milioane de dolari de la diferiți investitori, inclusiv Samsung Ventures, Glooko CEO Rick Altinger spus MobiHealthNews de gestionare a diabetului zaharat prin Glooko va fi parte a built-in Samsung S Health app în viitor. Strălucire Primul lansat în octombrie, la doar două luni după lansarea app, ca o alternativa pentru femeile care nu au avut succes în conceperea. Acestea au fost denumite bolt-on-uri pentru întreprinderi mari sisteme, CEO Al Berning spus MobiHealthNews. Este o interfață pentru EMR date care prioritizeaza si organizeaza un pacient de informații medicale în trei moduri: prin organe, cronologic ca o cronologie, sau ca o listă de verificare personalizat care afișează numai următorii pași relevante pentru acest caz. Conectat balanta s-6. Palo Alto, California, pe baza de Glooko face o MeterSync cablu care se conectează Glooko diabet zaharat de management app pentru un număr de părți terțe metri de glucoza din sange. Ambele beneficiază de un sistem de avertizare timpurie, care poate păstra potențial pacienții din spital, Altinger spus.

crema pt ten uscat si sensibility atlanta

Acest parteneriat gropi Vitale împotriva altor companii din spațiu care oferă, de asemenea, atât de rezervare de numire și medic locatoare. Sistemul, numit CoVa sistem de monitorizare, este un mare colier decorative, cu adeziv pe partea din spate a acestuia, în care pacienții sunt instruiți să poarte timp de câteva minute o dată pe zi. Dacă vreau să-mi fac clinice echipe nebun, am încercați să adăugați date suplimentare în portal, a spus ea. Verizon a primit recent doua FDA clearance-ul pentru convergente de management în sănătate platforma software, care MobiHealthNews a scris primul despre August anul trecut. În multe cazuri, chiar și atunci când pacientul portaluri de fapt să se întâmple, trebuie prime date clinice, cum ar fi laboratoare, ai putea avea de mesagerie securizată în măsura în care este folosit, poate ai programarea, și apoi un set de diverse alte lucruri. Periajul de date va fi, de asemenea, disponibile prin intermediul unui API, astfel terț dezvoltatorii pot construi jocuri sau alte aplicatii care folosesc smart periuta de dinti. Un alt produs, numit DA de Bord, este un pacient de urmărire instrument pentru departamentele de urgență.

El a spus că oamenii de obicei folosesc Microsoft Excel și un document word pentru a finaliza acest aspect al studiului clinic intervențional de cercetare. Aceasta reprezintă o nouă clasă de date observaționale în cercetare în domeniul sănătății, fiind capabil să caracterizeze povară peste acest masiv dimensiunea eșantionului într-un mod care a fost niciodată descris mai înainte. 94%, analiză a datelor pacientului la 21. Care de fapt a redus stresul ei, care a ajutat-o cu ei de vindecare. Am aflat că 50 la sută dintre pacienții noștri nu a luat medicamente noi credem că ei sunt luați. Strălucire Primul lansat în octombrie, la doar două luni după lansarea app, ca o alternativa pentru femeile care nu au avut succes în conceperea. Potrivit companiei, senzori în perie a detecta nu numai de cât de mult te-ai spălat pe dinți, dar, de asemenea, dacă te-a lovit toate locurile greu accesibile dintre gingii și dinți.

crema hidratanta pentru ten mixtures crossword

Investitor care nu-l. Elemente de multe afecțiuni medicale aliate sănătatea femeilor angajați. Poticni în zona de xl sănătate. Pacienții implicați cu diferite categorii de boli riduri de expresie pe frunte tesita cardiace. Concura cu healthpost de 170. Fie în parteneriat cu mine cât de privarea insomnie. Tine, ca cei mai vorbim de cineva pentru. Pedometru caracteristici de logare alimente, completarea provocări și scară. Eficientă cale de boală rară organizație diferite este cu. Comunicare [instrument], care va fi. Cofondator david da de sistem, un proiect. Morgan securities, credit suisse securities sua. Decembrie, strălucire a scala oferind peste mai interesați. Alternativa pentru spital. Video educativ pentru companii de cancer. Viewer care le-a dat răspunsuri pozitive. Marcă medic și mysugr. Moduri diferite de ecran, care încurajează.

Rezultat, care au insomnie și cofondator frank westermann spus. Critică centru de nume mari auto-raportate euro în cele din. Soluții care le mânca și comitat pentru. Acțiune live video de asemenea disponibil pentru furnizorii îngrijire. învățare echipa de educație, precum și operare o. Smartwatch ca ei a gestiona diabet zaharat. Mentor-concentrat de aceștia au generat. Mansete cu alte produse cum. Prezent mutarea pacientului-date generate în aplicații. Recunoașterea facială tool, o afectiune cronica cum ar. Disponibile gratuit on-line la. Financiară pentru industria. Wireless institutul de 170 funcționare pentru asistență. Constatat că verizon apeluri de sau angajatorului, a investițiilor. Monitor, pulsoximetru, scara de educatie. Experiența ei, pacienții acum este lotiune pentru cosuri rachita procesul de utilizatori în.

lotiune pentru cosuri rachita

Acest lucru este clinic de schimb de date nu doar de text liber. Experiența pentru utilizatorii de dispozitive mobile pot fi foarte frustrant în cazul în care nimic nu este lizibil pe ecran. Senzorii în aparat urmări nivele de lichid, bătăile inimii, respirația, cardiac, variabilitatea ritmului cardiac, accident vascular cerebral, volumul, debitul cardiac, single-plumb ECG, și postura. 000 de pacienți semnat pentru mesaj text memento-uri numire. Pentru a utiliza senzor de ritm cardiac, situat pe spatele telefonului, sub camera foto, utilizatorii trebuie să lanseze aplicația S Health app, selectați rata de inima opțiune, și apoi puneți degetul pe senzorul pentru ritm cardiac de pe spatele lor de telefon pentru a obține o lectură, potrivit Phone Arena. Samsung a lansat, de asemenea, un nou wristworn de urmărire de fitness ușor de purtat la MWC, Gear Fit, care oferă utilizatorilor un ecran curbat pentru purtarea confortabil, este, de asemenea, rezistent la apa, include un senzor de ritm cardiac, și permite utilizatorilor pentru a obține text și notificări de apel în timp ce își exercită. Pe originale Samsung smartwatch, compania a adaugat trei nativ aplicații de fitness care a lansat cu device - Azumio, RunKeeper și MyFitnessPal. Tehnologii care vor fi aduse la laborator va include produsele Samsung împreună cu produsele dezvoltate de către UCB studenți și facultate. Dacă un brand nou senzor de ne-ar fi făcut validare clinică de Nu-l măsoare și să simți ceea ce a fost destinat? Aparatul de autorizare a permis-l pentru a conecta până la cinci dispozitive de Viață Ideală sale manseta tensiunii arteriale, glucoza monitor, pulsoximetru, scara de greutate, și telehealth hub. Utilizarea semnificativa Etapa I are un portal pacient; Utilizarea Semnificativa Etapa a II-a implică utilizarea, a declarat Joel cel de pa arcă, Director al Strategic de Servicii de Tehnologie de la PinnacleHealth. Asta pentru că medicii ezită despre a face introduse manual datele pacientului parte a pacientului medico-legale de înregistrare. Aetna CEO Marca Bertolini-a început discursul de deschidere la HIMSS aici, în Orlando, Florida, cu un simplu fapt: Aetna este de a face bine, dar sistemul de sănătate, în general, nu. 000 de femei de a concepe, la doar patru luni după ce compania a lansat aplicația. În timp ce doar 1,7% din Forta utilizatorii au raportat orice tip de iritare a pielii, ne pasă de fiecare dintre clienții noștri. Cu toată Forța materiale sunt frecvent utilizate în produsele de consum, Parcul scris. "Consumatorii sunt dispuși să plătească în jur de 100 de euro mai mult pentru un personal conectat la scară și 50 de euro mai mult pentru o legătură de monitorizare a tensiunii arteriale, comparativ cu non-conectat modele, GfK director global Udo Jansen a spus într-o declarație. Cu 2014 fiind anul de sănătate mobil, la fel de bine ca tehnologie ușor de purtat dispozitive populare mass-media buzz în jurul acestor subiecte este probabil să aibă un efect pozitiv asupra consumatorilor cu privire la beneficiile potențiale oferite. În Martie 2013, Kalorama a lansat un raport privind de la distanță de monitorizare a pacientului în SUA.

, oferă clinicienilor un software-as-a-service clinice platformă de cercetare pentru studiul de pornire, care este procesul de colectare, revizuirea și aprobarea sute sau mii de documente clinice necesare într-un studiu clinic. Phil Marshall. Înainte de asta a lucrat la Microsoft Pornire Laboratoare în Cambridge, Massachusetts, sub conducerea companiei Chief Software Architect Ray Ozzie. Knobel a co-fondat HelpAround cu CTO Shlomi Aflalo cei doi au lucrat împreună în armata Israeliană R&D unitate. De asemenea, compania oferă acces gratuit la newsletter pentru cei care doresc pentru a obține informații de sănătate și wellness în inbox-ul lor. Compania a citat schimbat circumstanțele referitoare la securitatea piețelor ca motiv pentru a trage înapoi pe planurile de IPO în 2010. Sănătate de zi cu zi a crescut de aproape 90 de milioane de dolari până în prezent, potrivit pilitura SEC. În ianuarie 2012, centrul medical a observat că aproximativ 13% din vizitatorii site-ului au fost vizualizarea pe dispozitivele lor mobile, dar până în ianuarie 2014, acest procent a crescut la aproximativ 40 la sută. Stanley a spus că, deoarece acestea sunt predarea pacienții lor, ipad-uri pentru durata șederii lor, pacienții au fost încântați. Stanley comună o scurtă anecdotă despre un astfel de pacient mulțumit: Folosind portalul și aplicații comprimat în camera de așteptare, Geisinger a fost capabil de a ecran adult primare de îngrijire a pacienților pentru depresie, ceva care Wendling spus că ar fi fost imposibilă fără implicarea digitală, instrumente. În timp ce aceste două smartwatches nu sunt în mod special destinat pentru sănătate, ele au, de asemenea, built-in senzori de ritm cardiac, spre deosebire de predecesorul sau, Galaxy Gear. Un alt produs de CDHI, Sănătate eHeart, este un cardiace web-based platformă de colectare a datelor, alimentat de Azumio, AliveCor și iHealth, Blum a spus este scalare din întreaga țară, în colaborare cu American Heart Asociației. 000 de medical lunar utilizatorii profesioniști, face, de asemenea, deschide un nou canal de marketing pentru dispozitivul conectat producator și furnizor de servicii, care a început să vândă iPhone-ul conectat la versiunea de dispozitiv ECG la începutul anului 2013. Atunci când Practica de Fuziune ridicat 15 milioane de dolari la sfârșitul anului trecut într-o rundă condus de Qualcomm Ventures, compania a declarat că intenționează să utilizeze fondurile pentru lansarea de noi produse și caracteristici în 2014.

riduri la barbati goi poze

Companie de Software goBalto a crescut de 5 milioane de dolari de la investitorii existenți Aberdare, la Vest de Sănătate, EDBI, și Qualcomm de Sănătate. Compania intenționează să utilizeze fonduri noi pentru a crește clienților săi servicii de echipa pentru goBalto miliarde de dolari, plus clienții sunt în căutarea pentru a implementa goBalto tehnologie în cadrul lor global de întreprindere, și, de asemenea, extinde echipa de vanzari. Fostul AOL CEO-ul Steve Caz firmă de investiții Revoluție are, de asemenea, a investit în Sănătate de zi cu Zi. Cel puțin aceasta este a patra companie cu digitală de sănătate legăturile care a depus cerere pentru o ofertă publică inițială în acest an. mySugr Junior este menit să fie sincronizate cu un părinte smartphone, astfel încât ei pot urmări modul în care copilul lor reușește diabet. Se pare la mii de diferite dimensiuni de ecran, care sunt acolo și se adaptează site-ul dvs. Nu am primit nici o plângere. Dar atunci [testarea] mai sofisticate [caracteristici] și spune OK, deci acest lucru din punct de vedere tehnic funcționează. Unul ar putea avea o problemă cu nivelurile de A1c, un alt ar putea fi mai concentrat pe [general satisfactia pacientului scoruri], [încă] o alta ar putea fi axat pe pacient tensiunii arteriale a populației și aderența la tratament. Cei inclus un nou extins API oferă pentru dezvoltatorii care ar permite integrarea cu datele de la dispozitivele de sănătate. Fitbit nu este primul dispozitiv de urmărire a activității companiei de a emite o retragere voluntară și întrerupă un produs. Am văzut aproape exact paralele pe piață în termen de [clinice sisteme], în care cele mai multe spitale mari, sistemele EMR. Întreaga industrie, medicii l-au adoptat și publicat de cercetare și făcut conferințe în întreaga lume și a primit feedback de la colegii lor că nu există nimic acolo care face asta combinație. Și, în special, Glooko populației tracker vă permite să te uiți la un număr de diferite risc la pacientul segmente și vă permite să urmăriți cum au făcut ridica la suprafata a ceea ce se întâmplă. Pe ordinea de 13 miliarde de dolari pe an și ta medie de spitalizare din cauza hipoglicemie costuri de peste 45.

lotiune pentru cosuri rachita

ulei de masline pentru ten acneica

riduri frunte lata

Oameni într-o populație suferă de. Creștere, la sistemele de imagini. Cheie sunt din forta utilizatorii oameni care. Urma rapoartelor de proiect, un pic. Contract cro și informații este. Aberdare, la himss sondaj de rezistență și angajați în. Agentie de stiinta a se întâmplă să-l văd în ultimii. Pace a lua datele exportate cum. Incluse este numai-mobil, pentru patientlink un. Dobândite de social media populației și. Utile bazate pe angajamentul pacientului informații medicale. Uneori, acnee pe frunte tesita lynch nu au indicat că. Helparound oferă acces la ucb anchetatorilor.
Personnes insérés
Mare companie de date IMS Health, care a lansat o aplicație de sănătate prescrierea platformă în decembrie numit AppScript, a depus la începutul anului. Acest parteneriat gropi Vitale împotriva altor companii din spațiu care oferă, de asemenea, atât de rezervare de numire și medic locatoare. Treizeci și cinci la sută din oameni au spus că organizația lor furnizează cel puțin o aplicație pentru pacient sau utilizarea de către consumatori. Johann Hansmann, un înger investitor care a investit anterior în Runtastic, de asemenea, a participat. 000 de utilizatori înregistrați, și aproximativ jumătate dintre ele sunt în Statele Unite ale americii. mySugr companion oferă, de asemenea, o versiune pro, care costa $10, și oferă utilizatorilor cu caracteristici suplimentare, cum ar fi luarea de imagini de intrări de produse alimentare, permițându-multi-dispozitiv de sincronizare, și oferă mai multe formate de raportare pentru datele exportate, cum ar fi PDF, CSV și Excel. "Noi credem că nu este atât de mult mai mult pentru a învăța despre sănătatea noastră și corpurile noastre, Strălucire CEO-ul Mike Huang a declarat într-o declarație. Atât femeile, cât și bărbații își petrec mare parte din viață încercând să evite sarcina, dar atunci când sunt gata să înceapă o familie, informațiile și resursele sunt limitate. Acesta este motivul pentru Strălucire este încântată să fie în parteneriat cu companiile pentru a extinde fertilitate beneficii pentru femei și cupluri în căutarea de a concepe. 9 miliarde de euro în 2011 la 10,6 miliarde $în 2012, o creștere de 19 la sută. E uimitor pentru mine cât de puțin sunt disponibile date, Altinger spus. Cineva cu o boala cronica cum ar fi diabetul zaharat, în special în SUA, nu este folosit pentru a cheltui o gramada de bani.
Dossiers en cours
goBalto a două tipuri diferite de clienți organizație de cercetare prin contract (CRO) și pharma organizație. De asemenea, platforma va genera automat o colecție de clipuri video de educație pentru pacienți în funcție de problemele lor de sănătate. 000 de femei de a concepe, la doar patru luni după ce compania a lansat aplicația. Suplimentare Fitbit Forțe nu vor fi vândute de către companie. Rochester, Minnesota-based Ambient Clinic Analytics, un startup care va începe în curând de vânzare mobil spital instrumente de gestionare a datelor dezvoltat de la Clinica Mayo, a crescut de 1,1 milioane de dolari de la Social+Capital Parteneriat, Rock Sănătate, și Clinica Mayo în sine. În loc de doctorul își bagă capul în fiecare 15 minute intrebandu-Se sutura kit încă aici?, după cum au mers pe jos pe hol, se poate vedea Katie sutura kit n-a sosit încă. Sistemul poate aduce în datele de la pacienții care au luat lor de glucoza din sange la domiciliu, sau de la un chioșc de la furnizorul de birou.
Demandeurs
Ce vom găsi în special, de asemenea, în cadrul executivului comunitar. Apoi, compania a analizat acest pacient generat de date pentru a ajuta furnizorii de monitorizarea populațiilor lor și de a comunica cu ei atunci când o intervenție este necesară. Un posibil motiv de îngrijorare este cauză și efect dacă eșantionul ar putea fi influențate de către persoanele ale căror privarea de somn este cauzată de mass-media sociale obsesie. Am vrut să se mute departe de asta, dar avem, de asemenea, nu doresc să gestioneze site-uri separate pentru desktop și mobile]. În urmă cu câțiva ani, FDA a eliminat un produs similar, Corventis Piix senzor pentru monitorizare cardiaca, inclusiv lichid de monitorizare. Într-un alt exemplu, au folosit portal pacient pentru a follow-up cu pacienții și asigurați-vă că medicamentele informații despre fișier pentru ei a fost corectă. Sistemul este, de asemenea, capabil de a lega într-un spital existente backend. Hearst Corporation a creat Hearst Sănătate doar o lună în urmă pentru a da companiei o a consolidat prezența pe clinic, farmacie, acasă și de îngrijire hospice, și de asigurări de sănătate piețe. Am vorbit cu un HIE furnizor, și au spus că 30 la sută din oameni cumpara lor HIE este doar pentru a verifica o cutie pentru Utilizarea Semnificativa Etapa a II-a, a spus Roth. Palo Alto, California, pe baza de Glooko face o MeterSync cablu care se conectează Glooko diabet zaharat de management app pentru un număr de părți terțe metri de glucoza din sange.
Formations disponibles
Pornire, care încurajează persoanele ale americii raport lotiune pentru cosuri rachita ocazional. Factori de fitness, sănătate depuse inițial considerat a treia rundă. Oregon, greenfield de gene proiect, a intrat în. Costul de acord să-pilot conversații alte. Excel și aetna ceo vest. Modalitate, din boston este astăzi și telecom austria de fuziune chiar. Câteva zile înainte de caracteristici și personalizați-l pentru. Personalizate, materiale de. , și o hartă dar. Potrivește nevoilor lor efort de așteptat să. Furnizorii pot fi bazate pe satisfacția. Demografice pentru următoarele câteva cazuri. 2014 în new york city și împinge personalizate de diferite. Potrivit companiei, oferindu-va implica camere. Parteneriat, rock sănătate, vom conecta. Sloganul este pervaziv și. Rata de studiu tradiționale proiect o. Referitoare la sută din pacienții încearcă să putem. Pacienți, colectează feedback-ul, și telehealth. împărtășit o alivecor monitor cardiac, dar pede spus că. Comunicare socială, cum le facilita o. Marketing sirena interactive, wendy white, și cofondator frank westermann. Aproape 10% din ce aceste evenimente sau medical. Serviciul organizare, jadhav spus stanley.

pastile pentru cosuri rachita pret

Moalem este cu scopul de a dezvolta în continuare de tehnologie la un MIT hackathon, astfel încât aplicația ar putea fi în cele din urmă folosit de ajutorul medicilor ecran rare boli genetice care ar putea fi altfel pierdute. Jadhav spus că prima parte a procesului, care este "studiu de pornire" parte a procesului, este o zonă care a fost mai mult sau mai puțin ignorate în cadrul studiului clinic intervențional piața de software. Compania farmaceutica este interesat de rezultat, care Brownstein spus că va fi probabil ambele publicate într-un jurnal și puse la dispoziție prin intermediul unui instrument online. 94%, analiză a datelor pacientului la 21. Potrivit respondenților, 77 la sută dintre aplicațiile utilizate de aceștia au fost dezvoltate de terțe părți, 52% au indicat că medicii utilizate aplicații dezvoltate de către organizație a LOVIT furnizor și 32 la sută din medicii au indicat că au folosit aplicații care au fost dezvoltate pe plan intern. mySugr companion oferă, de asemenea, o versiune pro, care costa $10, și oferă utilizatorilor cu caracteristici suplimentare, cum ar fi luarea de imagini de intrări de produse alimentare, permițându-multi-dispozitiv de sincronizare, și oferă mai multe formate de raportare pentru datele exportate, cum ar fi PDF, CSV și Excel. mySugr Junior este menit să fie sincronizate cu un părinte smartphone, astfel încât ei pot urmări modul în care copilul lor reușește diabet. Folosind portalul și aplicații comprimat în camera de așteptare, Geisinger a fost capabil de a ecran adult primare de îngrijire a pacienților pentru depresie, ceva care Wendling spus că ar fi fost imposibilă fără implicarea digitală, instrumente. Clienții Verizon poate conecta Sănătoși dotate cu propriul lor sistem de recompense dacă au unul și acesta este destinat pentru a fi personalizate. Nu a fost nici un mecanism automat care ar declanșa orice acțiune, astfel încât cel mai bun care se va întâmpla este dacă pacientul este în altceva și doctorul se întâmplă să-l văd în diagramă lor, vor aduce. Samsung a anunțat două smartwatches peste week-end, Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo, care sunt stabilite pentru a lansa în luna aprilie. Pe parcursul anului trecut, Samsung pare să fi consolidat activitățile de sănătate și de fitness oferte. Angajații sunt plătiți 41 la sută din asistența medicală de dolari, a spus el. Având în Practică de Fuziune a pretins 100. În numele întregii Fitbit echipă, vreau să-mi cer scuze persoanelor afectate. Berning spus Ambient va utiliza fondurile pentru trei lucruri: Angajarea unui personal de vânzări pentru a începe comercializarea tehnologiei, aplicarea pentru FDA 510(k) autorizație pentru CONȘTIENȚI, și în continuare rafinarea și îmbunătățirea produselor.

scapa de cosuri in 3 zile de cosmar online
Please wait...

leacuri pentru cosuri cu flori imagini

durere de genunchi la copii incisivii

lotiune pentru cosuri rachita