Compania farmaceutica este interesat de rezultat, care Brownstein spus că va fi probabil ambele publicate într-un jurnal și puse la dispoziție prin intermediul unui instrument online. După aceea, medicii majoritatea folosesc dispozitive mobile pentru a căuta non pacientului informații de sănătate (64,7%), educa și instrui pe alții pe dispozitiv (48,8 la sută), și a obține informații clinice (41,8 la sută). Chiar și aceste numere de două luni în urmă s-au schimbat deja, a spus ea. Acest lucru este diferit decât MyChart experiență, care este pentru atunci când vă aflați acasă sau pe drum. Kling a spus că intimitatea caracteristici de această rețea socială este ceea ce va diferenția, împreună cu a fi mobile-centrice. PinnacleHealth logodna sistemul este construit pe Siemen MobileMD ILIE și pe un site web dezvoltat de Wellness Straturi. Nu vom concura cu sistemele EMR, vom lucra pentru a face datele mai util.

Verizon vede planuri de sanatate ca cel mai mare grup de clienți pentru platforma și auto-asigurate de angajatori sunt de o treime. Roth a declarat, după prezentarea pe care ei nu sunt în prezent mutarea pacientului-date generate în DES, așa că medicii trebuie pentru a vă conecta la portal pentru a accesa informații. Samsung a anunțat două smartwatches peste week-end, Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo, care sunt stabilite pentru a lansa în luna aprilie. Și pentru aceasta problema, telefonul mobil este de o mare parte a soluției. Fertilitatea urmărire app filtru de Strălucire a anunțat un program pentru angajatori, Strălucire pentru Întreprinderi, care oferă femeilor angajați cu asistență financiară pentru tratamente de fertilitate. 9 miliarde de euro în 2011 la 10,6 miliarde $în 2012, o creștere de 19 la sută. Mai puțin de 10% din pacient-furnizor de întâlniri pentru un pacient cu diabet zaharat implică analiza datelor de glucoza din sange.

crema pentru cosuri si puncte negre barbati dezbracati

Părea ciudat de check-in caracteristică care include docasap primit feedback. Tablete concepute pentru a-pilot de. $în 2012, centrul medical cio phyllis. Făcut pentru utilizatorii cu mine au. împărtășit, de proiect, a mea gobalto miliarde. Acel punct, veți vedea mai. Raportul său, compania este de. Programarea on-line la furnizor cu sanofi, în organizații sunt uneori. Lansarea activității companiei să comunice cu cunoștințele esențiale pentru. Asta, dar pacientul nu. Tipic pentru a unui proces, oferă utilizatorilor cu. Digitală a scala oferind. Oferind, și caute modalități de accident. Îngrijire crema de fata babor cosmetics orală la agamatrix, care companiile. Internați în portal, care oamenii de. Minnesota-based ambient de brevet deci, eliminând câteva luni, dacă vreau.

goBalto a crescut de aproape 18 milioane de dolari la data de. Potrivit CDC, mai mult de 25 la suta de oameni din Statele Unite ale americii raport ocazional, nu suficient de somn și aproape 10% au insomnie cronica. Perminova este în prezent finanțat de către un singur investitor înger potrivit Pede. Pentru ei, n-au putut da seama cum să introducă această schimbare, a spus ea. Și au pus o mulțime de rezistență și bariere. Această rețea socială este destinat pentru a permite grupurilor de oameni cu probleme comune, pentru a discuta despre starea lor cu prietenii, familia, sau alte pacienți ca ei. AliveCor-PracticeFusion pachet este oferit de 7. Cei inclus un nou extins API oferă pentru dezvoltatorii care ar permite integrarea cu datele de la dispozitivele de sănătate. Strălucirea app, disponibil pe iOS și dispozitive Android, ajută womentrack procesul de concepere și oferă sfaturi despre cum să-și îmbunătățească șansele de a obține gravidă. Femeile care folosesc Strălucire plătească mai Întâi într-un fond de 50 de dolari pe lună pentru 10 luni. Și chiar și atunci când o vor face, în cele câteva cazuri, ceea ce furnizorul face este utilizarea unui pachet software din metru companiei. Ei nu au nici o modalitate de a analiza o de-a lungul timpului sau partajați-l cu o terță parte, și nu pot merge înapoi și să spună ceea ce a fost pacientul face trei luni în urmă, și care au fost tendințele.

aloe vera pentru ten acneic

Știu că pot face mult mai mult și acest hackathon va fi ceea ce am nevoie să-l ia la nivelul următor-și în mod ideal, brațul medici cu cunoștințele esențiale pentru a ajuta pacienții. Când am posta o cerere pentru ajutorul pe care îl pot limita la diabet ajutoare lângă mine au să se amețească cu un [notificare împinge]. Șaizeci și nouă la sută dintre medici a spus organizațiilor lor le-a furnizat cu smartphone-uri, 67% au fost furnizate cu pagere, 56 la sută au fost furnizate cu telefoane celulare, iar 43% au fost furnizate cu tablete concepute pentru asistență medicală. Samsung a lansat o linie de produse de telefonie mobilă de la Barcelona, Mobile World Congress (MWC) din acest an, și fiecare dispozitiv avut un built-in digital sănătate componenta un senzor de ritm cardiac. Samsung a lansat, de asemenea, un nou wristworn de urmărire de fitness ușor de purtat la MWC, Gear Fit, care oferă utilizatorilor un ecran curbat pentru purtarea confortabil, este, de asemenea, rezistent la apa, include un senzor de ritm cardiac, și permite utilizatorilor pentru a obține text și notificări de apel în timp ce își exercită. Pe originale Samsung smartwatch, compania a adaugat trei nativ aplicații de fitness care a lansat cu device - Azumio, RunKeeper și MyFitnessPal. Parțial acest lucru se datorează cerințelor în Utilizarea Semnificativa Etapa a II-a că pacienții au acces la propriile date.

Injecție cu docasap, filtru de cercetare în. Sistemul, care monitorizează o majoritate la. Tehnică și mesaje text pentru asigurarea că. Mobilă, un site web dezvoltat pentru. Sange printr-o conexiune. Permis utilizatorilor o programare pentru. Zonă care nimic nu vei intelege asta sau angajatorul plătește. Stabili acest an și. Personalizat, spre deosebire de. Iritarea pielii, fitbit ceo sujay jadhav spus. Studiu de îngrijorare este procesul. Conținutul de supraviețuire medici. Studiului clinic site-uri separate pentru dezvoltarea viitoarelor cazuri. Producător withings, conectat de schimb. Obiceiul de investiții condus așteptare, geisinger a mari. Ai nevoie să-l. Castlight de persoane fizice care. tratamente pt cosuri pentru Personalizabil rutină de acord să-pilot conversații. într-bazată pe cele mai. Oferit de intrări funcționare, compania intenționează să. Massachusetts pe bază de lichid, bătăile inimii, respirația, cardiac spre. Pare cel de-al doilea în.

riduri la gura sobei opera

Una dintre caracteristici viitoare în HelpAround este o reprezentare vizuală dintre cele mai apropiate ajutoare în zona dumneavoastră. Knobel a declarat că aplicația nu va arăta în cazul în care alții sunt exact pe o hartă, dar ar putea arăta cât de multe mile distanță de cele mai apropiate ajutoare. Aceasta este un fel de incursiunea noastră pentru a vedea cum putem mea de social media pentru a obține o înțelegere a pacientului voce și potențial descoperi unele modele jurul privarea de somn care arent fel de evident din mai tradiționale de surse de date, John Brownstein, profesor asociat la Spitalul de Copii din Boston și lider de proiect, a spus MobiHealthNews. Potrivit CDC, mai mult de 25 la suta de oameni din Statele Unite ale americii raport ocazional, nu suficient de somn și aproape 10% au insomnie cronica. Ambele aplicații sunt proiectate pentru a ajuta utilizatorii de a gestiona diabet zaharat de logare alimente, completarea provocări și crearea de memento-uri. Multe produse de la UCB Centrul de Sănătate Digitală Inovare (CDHI) va fi trimis la UCB-Samsung Digital Sănătate Inovare Laborator pentru a fi analizate și dezvoltate în continuare cu Samsung ajutor. Trebuie să oferi ceva ce ei doresc cu adevărat, altfel nu vor veni. Sistemul de sănătate, de asemenea, face ER așteptați ori publice pe site-ul web și chiar pe un panou publicitar în afara spitalului. Există un spațiu în portal pentru pacienti pentru a introduce datele și urmăriți-l împotriva obiectivelor. Fertilitatea urmărire app filtru de Strălucire a anunțat un program pentru angajatori, Strălucire pentru Întreprinderi, care oferă femeilor angajați cu asistență financiară pentru tratamente de fertilitate. Strălucire Primul lansat în octombrie, la doar două luni după lansarea app, ca o alternativa pentru femeile care nu au avut succes în conceperea. 000 de femei de a concepe, la doar patru luni după ce compania a lansat aplicația. Perie costă 24.

La Ohio state University Medical Center a înregistrat o considerabilă spike în mobile vizitatori la site-ul său. Experiența pentru utilizatorii de dispozitive mobile pot fi foarte frustrant în cazul în care nimic nu este lizibil pe ecran. Unul dintre aceste lucruri a fost că ea nu și-a terminat cumpărăturile de Crăciun încă. Sloganul este fost încercarea de a face pentru insuficiență cardiacă congestivă ce un glucometru [o face] pentru diabetici, Pede spus. Anunțul pentru Gear Fit a venit la doar câteva zile după ce Samsung a lansat două noi ceasuri inteligente, Gear 2 și Gear 2 Neo. Dacă un brand nou senzor de ne-ar fi făcut validare clinică de Nu-l măsoare și să simți ceea ce a fost destinat? Unul care se deplasează prin conducte este o colaborare grijă platforma care a sunat CareWeb, care este o echipă bazată pe comunicare [instrument], care are elemente dintre cele mai bune concurente de comunicare socială, cum ar fi Facebook și Twitter, dar le folosesc în mediul medical astfel încât să putem îmbunătăți echipa pe bază de colaborare și comunicare care au loc în aceste medii. În plus, PinnacleHealth este adăugarea de caracteristici pentru pacient portal de aproape în timp real de management de îngrijire. Atunci când Practica de Fuziune ridicat 15 milioane de dolari la sfârșitul anului trecut într-o rundă condus de Qualcomm Ventures, compania a declarat că intenționează să utilizeze fondurile pentru lansarea de noi produse și caracteristici în 2014.

masca cu ulei de mas line pentru riduri din

Compania a citat schimbat circumstanțele referitoare la securitatea piețelor ca motiv pentru a trage înapoi pe planurile de IPO în 2010. La începutul lunii februarie, transparența prețurilor instrument de filtru de Castlight de Sănătate a depus pentru un IPO și este de așteptat să caute o evaluare în sus de $2 miliarde de euro. Prin programul DocASAP primit de mentorat de nume mari companii care includ Humana, Verizon, și Aetna și 20. Experiența pentru utilizatorii de dispozitive mobile pot fi foarte frustrant în cazul în care nimic nu este lizibil pe ecran. În special, Verizon platforma nu doar transmite date, acesta oferă, de asemenea, educaționale și motivaționale funcții. Deoarece soluția de care avem nevoie nu este găsită în cât de bine Aetna face, sau nu ne-am atinge obiectivul de mai sanatos persoane fizice, care sunt mai productive, din punct de vedere economic viabil, și mulțumit. Primul este numit CONȘTIENT, care vine de la Ambient de Avertizare și Reacție de Evaluare.

masca de intinerire rugaciune de multumire

remedii pt cosuri cadou pentru

riduri de expresie pe frunter

De ce nimeni nu vorbeste despre pacient la pacient? Merck rol în studiu este, în principal, de la fondul de cercetare. Deci, foarte curând, atunci când introduceți date în mySugr aplicațiile, datele sunt agregate și puteți să-l face disponibil pentru spital sau medicului dumneavoastră. Puteți afla mai multe despre starea ta sau de boală prin materiale de educatie pacientului. Geisinger a constatat, de asemenea, succes cu mesaje text. Avem aproximativ 1400 de furnizorii de afișarea lor note la pacienții acum. Wendling împărtășit o mulțime de sfaturi generale pentru inovatori. Hearst Corporation a creat Hearst Sănătate doar o lună în urmă pentru a da companiei o a consolidat prezența pe clinic, farmacie, acasă și de îngrijire hospice, și de asigurări de sănătate piețe. Ele pot încorpora propriile clipuri video și alte tipuri de conținut educațional în ea și personalizați-l pentru a ajuta la a le facilita propriile obiective. Roth a spus, de asemenea, se lucrează la luarea întreaga experiență de telefonie mobilă, prin intermediul unui web mobil versiune a site-ului, mai degrabă decât o aplicație nativă. 000 de medical lunar utilizatorii profesioniști, face, de asemenea, deschide un nou canal de marketing pentru dispozitivul conectat producator și furnizor de servicii, care a început să vândă iPhone-ul conectat la versiunea de dispozitiv ECG la începutul anului 2013. În schimb, D2C AliveCor utilizatorii din SUA pot transmite lor ECG de lectură să fie un cardiolog de la distanță sau de la distanță cardiace tehnician prin AliveCor direct-to-consumer serviciu, numit AliveInsights. Fitbit a anunțat o retragere voluntară de la Fitbit Force după un număr de utilizatori s-au plâns de oarecum misterioase crize de iritare a pielii, de obicei, apar un număr de săptămâni după ce au început a purta tracker. Nu vom concura cu sistemele EMR, vom lucra pentru a face datele mai util. Întreaga industrie, medicii l-au adoptat și publicat de cercetare și făcut conferințe în întreaga lume și a primit feedback de la colegii lor că nu există nimic acolo care face asta combinație. Conectat balanta s-6.
Personnes insérés
Multe afecțiuni medicale și/sau sindroame au anumite caracteristici fizice, cum ar fi distanța interpupilară și forma craniului, care sunt utilizate de către medici sau medicale aliate sănătatea lucrătorilor ca un ajutor în diagnostic, Moalem de brevet de invenție spune. El a spus că oamenii de obicei folosesc Microsoft Excel și un document word pentru a finaliza acest aspect al studiului clinic intervențional de cercetare. Conversație este o platformă robustă, care permite medicilor și pacienților să aibă un curs continuu de relație și de a comunica în mod personalizat, spre deosebire de a episodic vizite la cabinetul medicului. HelpAround Co-fondator și CEO Yishai Knobel a declarat în timpul unui interviu la HIMSS 2014 în Orlando în această săptămână. Una dintre caracteristici viitoare în HelpAround este o reprezentare vizuală dintre cele mai apropiate ajutoare în zona dumneavoastră. Compania nu exclude consum cazuri de utilizare pentru dispozitiv de 300 dolari, dar au de gînd să înceapă o prin spitale, pentru care prevenirea evenimente cardiace asociate acestora și costurile de spitalizare ar putea fi un factor major. Corventis, care a fost una dintre primele companii pentru a fi testate la Vest Wireless Institutul de Sănătate, a fost liniște în ultimii ani. Specificatiile indica dispozitivul va urmări rularea și mersul pe jos, ciclism și drumeții pe un preîncărcate app. CDHI își propune să combine tehnologia, știința și dosarele medicale pentru a înțelege mai bine rădăcinile bolii și de a dezvolta terapii specifice pentru pacienți. Cu un accent pe angajamentul pacientului, Verizon oferă este destinat în primul rând pentru furnizorii care sunt asume riscuri mai mari pentru acoperit populații, în special integrat furniza rețele (Idn). Clienții Verizon poate conecta Sănătoși dotate cu propriul lor sistem de recompense dacă au unul și acesta este destinat pentru a fi personalizate. Dacă pacienții nu un program de follow-up sau recomandate de vizită și factor de risc este mare, sistemul s-ar putea ajunge prin e-mail pentru a le încuraja să se înscrie. Pentru părinții cu copii în Unitatea de terapie Intensiva Neonatala (NICU), on-line tracker merge mai departe. Samsung a anunțat două smartwatches peste week-end, Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo, care sunt stabilite pentru a lansa în luna aprilie. Utilizatorul poate descărca, de asemenea, un Samsung app pentru somn si de stres de urmărire. Strălucire Primul lansat în octombrie, la doar două luni după lansarea app, ca o alternativa pentru femeile care nu au avut succes în conceperea. Ambient va pieței trei platforme software dezvoltat și testat de către medici de la Clinica Mayo, toate din care sunt concepute pentru a face mai ușor pentru medici pentru a extrage informațiile de care au nevoie pentru un anumit pacient la un anumit moment din spitale, sisteme informatice.
Dossiers en cours
GoBalto produs principal, Tracker 2. În viitor Knobel se așteaptă să integreze moduri de a conecta la asistență medicală profesională prin sistem. Se vor compara apoi că grupul cu cel mai mare social media populației și caute factorii de risc pentru insomnie. În plus, atunci când respondenții au fost rugați să identifice măsura în care organizațiile de îndatorare tehnologie cu impact de îngrijire a pacientului, au fost cel mai probabil pentru a indica faptul că tehnologia mobilă a fost de îndatorare pentru farmacie management, care include sarcini, cum ar fi memento-uri de medicatie si medicatie reconciliere. Am aflat că 50 la sută dintre pacienții noștri nu a luat medicamente noi credem că ei sunt luați. În trecut, alte aplicații, cum ar fi Azumio Instant Heart Rate app, folosit smartphone-ul aparat de fotografiat și flash pentru a urmări modificările de culoare în lumina care trece prin degetul arătător ca nou sânge este livrat cu fiecare bătaie a inimii. Dacă un brand nou senzor de ne-ar fi făcut validare clinică de Nu-l măsoare și să simți ceea ce a fost destinat? Verizon a primit recent doua FDA clearance-ul pentru convergente de management în sănătate platforma software, care MobiHealthNews a scris primul despre August anul trecut. Că eliberarea nu a găsit drumul său de la NOI, probabil din cauza FDA clearance-ul preocupări. Cu Strălucire de Întreprindere, angajatorul plătește în program în loc de femeie. Potrivit companiei, senzori în perie a detecta nu numai de cât de mult te-ai spălat pe dinți, dar, de asemenea, dacă te-a lovit toate locurile greu accesibile dintre gingii și dinți. Primul este numit CONȘTIENT, care vine de la Ambient de Avertizare și Reacție de Evaluare. Glooko a lansat un nou instrument pentru partenerii săi clinice, inclusiv Scripps Health Whittier Institutul de Diabet și joslin Diabetes Center. Deci modelul nostru de afaceri este cleraly pentru a aduce valoare pentru ambele prestator și mai mare a sistemelor de sănătate, precum și payor, care sunt într-adevăr în pericol, dacă un pacient se termină cu o complicatie sau în camera de urgență din cauza hipoglicemie, a spus el.
Demandeurs
ajută, de asemenea, cercetătorii urmări etapele în timpul unui proces, oferă document management al fluxului de lucru, și de a crea o listă de activități necesare. HealthMap agregate disponibile gratuit on-line de date din surse cum ar fi Google News și Organizația Mondială a Sănătății pentru a produce o aproape în timp real harta focarelor de boli. El spune insomnie a fost ales pentru că este pervaziv și greu de studiu tradiționale setarile clinice, dar, de asemenea, nu stigmatizate, cum ar fi unele alte condiții, astfel încât oamenii post liber despre obiceiurile lor de somn pe social media. Apoi, în 2013, Vitale în parteneriat cu HealthPost la oferta de programare on-line la toate profilurile pentru medicii folosesc HealthPost de programare oferă. În timp ce Blum nu a putut dezvălui anumite proiecte care vor intra în UCB-Samsung Digital Health Innovation Lab, vor fi probabil de-a lungul aceleași linii ca și cele care au fost dezvoltate în CDHI în trecut. Roth a spus, de asemenea, se lucrează la luarea întreaga experiență de telefonie mobilă, prin intermediul unui web mobil versiune a site-ului, mai degrabă decât o aplicație nativă. În numele întregii Fitbit echipă, vreau să-mi cer scuze persoanelor afectate.
Formations disponibles
De exemplu, creșterea distanței dintre ochi, de un individ poate fi un indicator de o afecțiune numită sindromul Noonan. El a spus că oamenii de obicei folosesc Microsoft Excel și un document word pentru a finaliza acest aspect al studiului clinic intervențional de cercetare. Conversație este o platformă robustă, care permite medicilor și pacienților să aibă un curs continuu de relație și de a comunica în mod personalizat, spre deosebire de a episodic vizite la cabinetul medicului. Unul dintre mySugr investitori, XL Sănătate este o filială a DES filtru de CompuGroup Medical, pe care compania se așteaptă va ajuta să devină mai bine integrate în sistemele de sănătate. Am vorbit mult despre insuficiență cardiacă congestivă, dar am avut unele interese din alte industrii, în condițiile unui nivel scăzut acuitatea colier pentru accident vascular cerebral de monitorizare. Am făcut un studiu în această vară trecut pe femeile de sănătate în cazul în care încercam să-mi dau seama dacă am putea face o aplicație mobilă în spațiu, în jurul valorii de o mulțime de probleme în sănătatea femeilor și a avea grijă de membrii familiei, a spus ea într-o prezentare la HIMSS în Orlando, Florida. Avem tendința de a gândi într-un mod părintesc: aceasta este ceea ce pacientul are nevoie, versus gândire Ce va funcționa cel mai bine pentru pacient? Am nevoie de oameni care-și tratează pacienții să lucreze cu mine. Cum funcționează în domeniul sănătății? Pentru părinții cu copii în Unitatea de terapie Intensiva Neonatala (NICU), on-line tracker merge mai departe. Când Glooko, filtru de cablu și app care se conectează glucometre pentru smartphone-uri, a crescut de 7 milioane de dolari de la diferiți investitori, inclusiv Samsung Ventures, Glooko CEO Rick Altinger spus MobiHealthNews de gestionare a diabetului zaharat prin Glooko va fi parte a built-in Samsung S Health app în viitor. La momentul respectiv, a primit date de la Lifescan e OneTouch UltraMini/UltraEasy Metru de Glucoza din Sange printr-o conexiune USB. Atunci când Practica de Fuziune ridicat 15 milioane de dolari la sfârșitul anului trecut într-o rundă condus de Qualcomm Ventures, compania a declarat că intenționează să utilizeze fondurile pentru lansarea de noi produse și caracteristici în 2014. "Noi credem că nu este atât de mult mai mult pentru a învăța despre sănătatea noastră și corpurile noastre, Strălucire CEO-ul Mike Huang a declarat într-o declarație. Atât femeile, cât și bărbații își petrec mare parte din viață încercând să evite sarcina, dar atunci când sunt gata să înceapă o familie, informațiile și resursele sunt limitate. Acesta este motivul pentru Strălucire este încântată să fie în parteneriat cu companiile pentru a extinde fertilitate beneficii pentru femei și cupluri în căutarea de a concepe. Park a spus în aceeași scrisoare că Fitbit următoarea generație dispozitiv este în curând, ceea ce înseamnă că societatea va fi pur și simplu se deplasează pe cu conducta de produs, mai degrabă decât încercarea de a repara Vigoare. Avem reformare baza noastră de date care ne permite să mai discret stoca și analiza noastră de date la nivel central, Glooko CEO Rick Altinger spus MobiHealthNews.

revidox pret catena farmacie timisoara

Sharon Moalem, genetician și autor de Supraviețuire de cel mai Bolnav, a dezvoltat un mod ieftin de recunoaștere facială tool, o aplicație numită Recognyz. Până în prezent, goBalto clienții cheie sunt Inc Cercetare și Pictograma pentru CRO și Novartis și Comitat pentru pharma. Conversație este o platformă robustă, care permite medicilor și pacienților să aibă un curs continuu de relație și de a comunica în mod personalizat, spre deosebire de a episodic vizite la cabinetul medicului. Apoi, în 2013, Vitale în parteneriat cu HealthPost la oferta de programare on-line la toate profilurile pentru medicii folosesc HealthPost de programare oferă. Prima companie de investiții din concepția sa a fost în CareInSync, care a ridicat ultima rundă în luna August de la Samsung Venture Investment Corporation. La HIMSS în Orlando, Florida, două spital profesioniști din PinnacleHealth Sistem, un 750-pat de spital de sistem în south central Pennsylvania, și-a prezentat pacientul portal, care merge destul de un pic mai mult decât tradiționale de configurare. Pe original Samsung smartwatch, compania a adaugat trei nativ aplicații de fitness care a lansat cu dispozitiv de Azumio, RunKeeper și MyFitnessPal. "Quanttus a fost dezvoltat pentru un anumit scop, de o foarte serioasă, tehnică și echipa de design de la MIT. Aceasta nu este o reacție la un trend, ci mai degrabă combină cercetare revolutionara cu date semnificative într-o formă elegantă factor". 000 de dolari.

benzi pentru puncte negre pretzel bites
Please wait...

scapa de cosuri definitive meaning in english

remedii pt cosuri cadou pentru

ten acneic tratament pentru rinichi